13 Ağustos 1971 Cuma

iyi ki doğmuşum =)

iki gün sonra doğum günüm. 

bundan yaklaşık 87 yıl önce, a pardon yanlış oldu, 25 yıl önce hislerime göre sıcak bir ağustos gününde doğuvermişim.

- eee? şimdi ne olacak? çeyrek asrın şerefine ne gibi sürprizler düzenlenecek bu kıza?

hıımmm… o sabah baş ucumda bir mustang anahtarı olmayacağını, şans oyunlarının yine beni es geçeceğini, hitler amcamla bir kahve bile içemeyeceğimizi, pastadan syd’in çıkmayacağını, uzaylılar tarafından kaçırılmayacağımı, bana özel striptiz yapılmayacağını, dünyanın bilmem kaçıncı harikası ilan edilmeyeceğimi, lennon amcamla gevezelik edemeyeceğimizi, sanat galerilerinin hala aklımda tutmayı tercih ettiğim işleri almak için sırada beklemeyeceğini, dünya turuna çıkamayacağımı, güvenli bir otostop yolculuğu yapamayacağımı, beyninin en azından yüzde birini kullanabilme yeteneğine sahip ve o organıyla kalbi arasındaki kanalları tıkanmamış birini bulamayacağımı, kimseye uçan tekme atamayacağımı, bisiklet sürmeyi öğrenemeyeceğimi, balık tutamayacağımı, paraşütle atlayamayacağımı, astral seyahat yapamayacağımı, lambadan “sahip sonsuz dilek hakkın var sahip” diyen, mavi ton ton bir cin çıkmayacağını, üçüncü dünya savaşının başlamayacağını, mars’ın kafayı tozutup bize kafa atmayacağını, adıma festivaller düzenlenmeyeceğini, usta splinter muamelesi göremeyeceğimi tahmin eder gibiyim. =)

ne mutlu bana! :/

2 yorum:

  1. "Neler olacak neler; neleeeer olacak, cebimiz parayla dolup taşacak!" şarkısını söylemek isterdim; gerçek olsaydı keşke... En güzel yaşlarındasın günlerin kıymetini bil, gecelerinin de.Takvim yapraklarına sıkıca yapış çabuk çevrilmesinler, okuduğun sayfayı tekrar tekrar oku, yukardakiler gerçekleşmese bile reel olan sensin senin dünyaya gelmen dünyada olman harika şimdiden kutlarımmmmmm günay

    YanıtlaSil
  2. Hergün olacak beklentilerini nedense doğum gününe sığdırarak diler insan, mutluluğu bulacaklarınızın listesi çok güzel. Dilerim yukarıdaki beklentilerinizden daha da güzeline kavuşmuşsunuzdur.

    KEMAL ÜNLÜ

    YanıtlaSil